Vozni park

Citroen C3

Jedan od najpopularnijih citroenovih gradskih automobila ima odličnu zvučnu izolaciju, udobno oslanjanje, precizan menjač i vrlo dobre kočnice. Automobili su u najvišem paketu opreme sa 1.6 HDI motorom. C3 je stabilan i okretan automobil, pregledan sa velikim retrovizorima i odličan za početnike.

Fiat Punto II

Pored skladnog i još uvek modernog dizajna punto druge generacije ima prilično precizan menjač koji je odlično ukomponovan sa mogućnostima motora. Upravljač je dovoljno direktan i u gradskim manevrisanjima prilično lagan.

Toyota Yaris

Toyotin bestseler, automobil godine u Evropi posebno omiljen lepšem polu predstavlja zvezdu našeg voznog parka. Elegantan i agilan, Yaris ima prostranu i udobnu kabinu, sa tehnologijom koja je jednostavna za korišćenje.

Yaris je zabavan i neobičan za vožnju, zbog instrument table koja je iznad centralne konzole, sve je u liniji na sredini. Paljenjem motora uključuje se digitalna tabla s obrtomerom i brzinometrom i vožnja može da počne.

Škoda Fabia

Škoda fabia spada u najpouzdanije polovne automobile tržištu. Automobil je u najvišem paketu opreme, poseduje sve bezbednosne siteme uključujući i ASR - takozvanu kontrolu trakcije. Kožni volan, kožna ručica menjača i aktivni servo će vam vožnju učititi lakšom i zabavnijom.

Kokpit je 'školski' pregledan i upotrebljiv, niža karoserija pruža ugodan položaj i sasvim dovoljno komfora, a ergonomija (volan - mjenjač - papučice) je za čistu peticu.

Fiat Punto I

Jedan od najpopularnijih fiatovih gradskih automobila veoma je pogodan za obuku vozača zbog lakoće manevrisanja u uskim gradskim ulicama. Sedišta su udobna i neće Vas zamoriti ni duža vožnja.

Ženskom delu populacije vozača će posebno prijati „dual drive” mod servo upravljača, kojim se na pritisak dugmeta sa oznakom „city” maksimalno olakšava okretanje upravljača, što je bitno pri parkiranju.